Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

Safor Salut impulsa el networking amb empreses per a la posada en marxa de projectes d’innovació

El programa de cooperació “Safor Salut”, iniciativa conjunta entre el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), FISABIODepartament de Salut de Gandia, FISABIO-HACLE La Pedrera  i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), ha organitzat una visita tècnica a l’empresa Fresmedical sobre pròtesis i implants a mida.

El Grup  3D solutions, a partir de la línia iniciada per fresdental (solucions d’implantologia dental a mida) ha anat evolucionant tots els seus sistemes de fabricació i gestió per a oferir solucions en el mercat de pròtesis i implants a mida a través de la seua marca Fresmedical.

El grup aporta solucions innovadores als especialistes mèdics que requereixen implants a mida, gràcies a la seua dilatada experiència en l’ús de tecnologies de gestió de geometries a partir d’imatge mèdica en 3D, la simulació per ordinador de possibles solucions i generació de prototips, guies de tall, etc., per a oferir solucions reals d’implants  a mida.

L’empresa va participar en la píndola organitzada per Safor Salut. A més, ha plantejat un repte que pot consultar-se en la web Safor Salut: Implants personalitzats.

Des de Safor Salut hi ha una convicció que una major interacció entre personal tècnic i investigador, personal sanitari i el sector productiu pot redundar en un benefici per a la competitivitat de l’ecosistema d’innovació de la Comunitat Valenciana, així com per al desenvolupament de projectes d’investigació i innovació conjunts, en aquest cas en l’àmbit d’implants  a mida.

És en aquest context en el qual s’ha organitzat una visita a les instal·lacions de l’empresa a fi d’anar madurant la idea proposada, en cooperació amb tots els socis de l’entorn Safor Salut, amb l’objectiu final de generar un projecte innovador.

En aquesta sessió de treball han participat activament representants de Fisabio, Pilar Sánchez del Campus de Gandia al costat de personal de la UPV, FAES i l’Hospital de Gandia. A més, hem comptat també amb personal de l’Institut de Biomecànica (IBV) i de la Càtedra IVIO.

Safor Salut ha obtingut finançament del Programa d’Accions Complementàries d’impuls i enfortiment de la innovació de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), destinada a promoure desenvolupament de projectes d’innovació sanitaris. El programa compta amb el suport financer de l’AVI i la Unió Europea a través del FEDER.


Equipo Safor Salut

Campus de Gandia (UPV): Pilar Sánchez | psanche@upv.es

FISABIO: María Prada | maria.prada@fisabio.es

Amparo Arlandis |  amparo.arlandis@fisabio.es

Empresas-FAES: Josep Miquel Juan | mjuan@cev.es

Fina López | finalopez@faesafor.com

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica