Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

Safor Salut impulsa projectes innovadors d’intel·ligència artificial en malalties neurològiques

El programa de cooperació “Safor Salut”, iniciativa conjunta entre el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), FISABIODepartament de Salut de Gandia, FISABIO-HACLE La Pedrera  i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), ha organitzat a l’Hospital de Gandia un taller de cocreació per a treballar conjuntament en l’aplicació de la intel·ligència artificial en el camp de les malalties neurològiques.

Aquest repte va ser proposat per l’investigador  del Campus de Gandia (UPV), Salva Ardit, relacionat amb el diagnòstic, seguiment i tractament de malalties neurològiques mitjançant intel·ligència artificial (IA).

L’objectiu d’aquesta sessió ha sigut anar madurant la idea, en cooperació amb tots els socis de l’entorn Safor Salut, amb la finalitat de generar projectes innovadors.

En aquesta sessió de treball han participat activament representants de Fisabio, Campus de Gandia (UPV), Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), el servei de Neurologia i Neurofisiologia de l’Hospital de Gandia. A més, hem comptat amb la presència de l’Associació  de Familiars de malalts d´Alzheimer de la Safor (AFA La Safor) i l’Associació de Parkinson de Gandia.

 

INNOVACIÓ I REPTES SANITARIS

Els tallers de cocreació estan especialment enfocats a aquells casos que requereixen un treball de desenvolupament d’un repte o idea en el qual és necessària la participació d’altres institucions per a dur-lo a terme. Són tallers en què persones amb diferents perfils participen en l’anàlisi de la situació, generant divergència, proposant com poden participar en el desenvolupament i diferents vies de solució, que acaben estructurant-se en la definició d’un projecte d’investigació o innovació col·laboratiu.

NOVES IDEES I REPTES

Si tens una idea de projecte i necessites un soci de l’entorn sanitari, universitari, empresarial o social per a dur-lo a terme, introdueix la teua idea en https://saforsalut.es/idees-reptes/ i t’ajudarem a trobar-lo. A més, pots veure les idees introduïdes i participar activament col·laborant en la seua posada en marxa.

EQUIP SAFOR SALUT

Campus de Gandia (UPV): Pilar Sánchez | psanche@upv.es, Amparo Estruch | maesmon@upv.es

Fisabio: María Prada | prada_marmar@gva.es, Amparo Arlandis | arlandis_ampviy@gva.es, Elena Carrió | carrio_elearg@gva.es, Silvia Llàcer | llacer_sil@gva.es

Empreses-FAES:  Josep Miquel Juan|  mjuan@cev.es    Fina López | info@faesafor.com

Projecte finançat per:

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica