Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

Safor Salut i AriHub impulsen projectes innovadors de dieta saludable rural

El programa de cooperació “Safor Salut”, iniciativa conjunta entre el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), FISABIODepartament de Salut de Gandia, FISABIO-HACLE La Pedrera  i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), en col·laboració amb ARIHub. han organitzat conjuntament un taller de co-creació de nous projectes sobre dieta saludable de persones majors en l’entorn rural.

L’esdeveniment va tenir per objectiu aportar informació sobre el programa Cuina que cuida, analitzar possibilitats de millora d’aquest programa i altres similars, de manera que s’incentive la proposta de projectes d’investigació i innovació en col·laboració per part del personal investigador, sanitari, universitari, empreses i professionals de les Mancomunitats i municipis relacionats amb l’alimentació de persones majors en l’entorn rural, incloent-hi també a mitjà termini la participació ciutadana.

Es van plantejar dos possibles focus: Cuina que cuida per a persones majors i aplicació de la dieta saludable a una malaltia.

Durant el taller s’han anat madurant les idees, en cooperació amb tots els socis de l’entorn Safor Salut i AriHub, amb l’objectiu final de generar projectes innovadors.

Han participat activament representants de Fisabio, Campus de Gandia (UPV), Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), personal investigador de la UPV, Ajuntament de Gandia, Centre de salut de Vilallonga, Departament de Salut de Gandia, Mancomunitat de la Vall d’Albaida, i empreses com Vitarest, ODEC, Vicky Foods i Christeyns. A més, hem comptat amb el suport de la consultora aliasgroup.

INNOVACIÓ I REPTES SANITARIS

Els tallers de co-creació estan especialment enfocats a aquelles idees que requereixen un treball de desenvolupament en el qual és necessària la participació d’altres institucions i empreses per a dur-les a terme. Són tallers en els quals professionals amb diferents perfils participen en l’anàlisi de la situació, generant divergència, proposant com poden participar en el desenvolupament i diferents vies de solució, que acaben estructurant-se en la definició d’un o diversos projectes d’investigació o innovació col·laboratiu.

NOVES IDEES I REPTES

Si tens una idea de projecte i necessites un soci de l’entorn sanitari, universitari, empresarial o social per a dur-lo a terme, introdueix la teua idea en saforsalut.es/idees-reptes i t’ajudarem a trobar-lo. A més, pots veure les idees introduïdes i participar activament col·laborant en la seua posada en marxa.


Equip Safor Salut

Campus de Gandia (UPV): Pilar Sánchez | psanche@upv.es  Amparo Estruch | maesmon@upv.es

FISABIO: María Prada | maria.prada@fisabio.es Amparo Arlandis |  amparo.arlandis@fisabio.es

Empresas-FAES: Josep Miquel Juan | mjuan@cev.es  Fina López | finalopez@faesafor.com

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica