Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

El Màster internacional WAVES ofereix 15 beques per a obtenir formació del més alt nivell en Enginyeria Acústica

El Màster internacional en enginyeria acústica WAVES (Waves, Acoustics, Vibrations, Engineering and Sound), impartit per quatre universitats europees, permetrà a 15 estudiants obtenir una beca per a rebre formació del més alt nivell en enginyeria acústica, co-finançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea. El Màster està impulsat per la Universitat Politècnica de València, Aix-Marseille University i École Centrale Marseille (França), Univerdade de Coïmbra (Portugal) i té una durada de dos anys, amb docència en anglès.

El termini de preinscripció està obert fins al 16 de febrer en la web https://master-waves.eu/ L’import anual de les beques, que depén del país de procedència dels estudiants i altres factors, pot estar entre 16.000 i 49.000 euros.

‘A Europa és l’únic màster d’acústica que compta amb el suport del programa Erasmus Mundus i per això és una gran oportunitat per als estudiants’, afirma Jesús Alba, catedràtic expert en acústica i director del Campus de Gandia, on la UPV imparteix el Màster.

Javier Redondo, coordinador local del Máster

Javier Redondo, coordinador local del màster, afirma que els estudiants seran seleccionats segons el seu Currículum, expedient acadèmic, universitat d’origen, recomanacions i carta de motivació. ‘Cerquem candidats d’alt rendiment, procedents de disciplines relacionades amb l’acústica, com les telecomunicacions, física, arquitectura, enginyeria mecànica o elèctrica, matemàtiques, informàtica…

El programa d’estudis proporciona coneixements científics i capacitats per a abordar els reptes que planteja l’acústica, tant en l’àmbit industrial com científic i acadèmic. Aquesta formació permetrà als titulats optar als treballs d’alta qualificació que es generen en diversos sectors, per a la reducció de l’impacte ambiental del soroll, la seua disminució en sistemes de transport (aeronàutica, automoció, ferrocarril), construcció d’edificis i infraestructures, energia (vigilància estructural de centrals nuclears o energia eòlica…), construcció i avaluació de sistemes de so i instruments musicals, oceanografia, geofísica, sistemes de monitoratge de la salut amb ultrasons…

QUATRE SEMESTRES EN TRES PAÏSOS

El currículum del màster internacional en enginyeria acústica WAVES es desenvolupa en quatre semestres i en tres països: Portugal (Coïmbra); Espanya (Gandia) i França (Marsella). Les beques per a cursar el màster cobreixen les despeses d’allotjament, manutenció i desplaçament dels estudiants i estan pensades per a permetre un màxim aprofitament dels estudis sense haver de fer cap altre treball remunerat.

A través dels diferents blocs formatius del Màster WAVES, l’estudiant obtindrà una alta capacitació en matèries que abasten els principals àmbits de l’enginyeria i la investigació acústica en el món, cosa que li permetrà integrar-se amb èxit en la indústria o en equips d’investigació. Per a això, el màster proporciona als estudiants una alta qualificació en teoria, modelatge numèric i tècniques experimentals.

PRÀCTIQUES I OCUPACIÓ EN 41 ENTITATS ASSOCIADES

L’objectiu principal del Màster WAVES és formar la nova generació d’executius científics, amb una alta capacitat d’adaptar-se a nous contextos professionals en l’àmbit internacional i fer front als reptes ètics, ambientals i socials relatius a l’acústica, així com participar en la creació d’empreses d’alta tecnologia.

Així, l’últim semestre es desenvoluparà en alguna de les 41 entitats associades, científiques i industrials, amb seus en nombrosos països, on s’oferiran oportunitats de pràctiques i de realització de treball final de màster. En acabar el Màster WAVES es podrà accedir a ofertes d’ocupació en les entitats científiques i industrials associades, així com a una extensa xarxa de contactes a escala internacional.

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica