Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

Telegrafies – UPV Gandia Ciència: febrer

Aquesta setmana comença la col·laboració entre Telegrafies, el programa de televisió realitzat per estudiants, i el blog de Ciència del Campus de Gandia. D’aquesta manera, l’última setmana de cada mes compartirem les notícies relacionades amb la ciència i la investigació del Campus i que formen part de la secció #UPVGANDIACIENCIA. Recordem que Telegrafies arriba a la 9a temporada en 2015 i que en els últims 5 anys ha realitzat una important tasca de difusió i promoció de l’activitat investigadora de la nostra universitat a través de diferents accions.

Noticies de Telegrafies UPV Gandia Ciència febrer:

1- Nou sistema que redueix en un 40% la despesa en il·luminació industrial i vial

El Campus de Gandia i l’empresa Venalsol, han desenvolupat, patentat, i estan començant a comercialitzar un mòdul que raciona l’energia i permet un increment de l’estalvi energètic d’un 40% en la il·luminació industrial i vial. +info

2- Les restes de poda de taronger milloren l’aïllament acústic

Un equip d’investigadors del Campus de Gandia i de la Universitat de Girona ha aconseguit desenvolupar a partir de restes de poda dels tarongers, plaques que milloren l’aïllament acústic de les convencionals de guix fins en un 150%. Per a això, se sotmet la matèria primera procedent de la poda del taronger a un procés de triturat, incorporant polipropilè, un plàstic molt utilitzat en joguines i peces d’automòbils, entre altres productes. +info

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica