Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

El Campus de Gandia de la UPV difon la seua recerca en una jornada

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València vol seguir potenciant-ne la recerca, després d’haver aconseguit nivells històrics en la producció científica l’any passat. Per a açò, organitza la Jornada Explora R+D+i, on es donaran a conèixer moltes de les línies de recerca que s’estan desenvolupant. Serà el dijous 22 de febrer, de 12.00 a 15.00 hores, en la sala de conferències 1.

Segons José Pelegrí, membre de l’equip directiu del Campus de Gandia, l’activitat pretén, en primer lloc, fomentar la col·laboració entre equips de recerca i també atraure nou talent dels estudiants ‘La ciència i la recerca són clau per a l’avanç social; la col·laboració entre disciplines i també entre generacions és fonamental per a augmentar el potencial dels equips’, explica.

L’assistència està oberta a empreses, institucions i públic en general que desitgen conèixer en major detall les recerques que es realitzen o conèixer personalment els seus responsables. Així mateix, s’estan generant materials que estaran disponibles per internet en el compte de Slideshare del Campus de Gandia i en aquest mateix blog de ciència.

PROGRAMA DE L’ACTIVITAT

Més informació: Pilar Sánchez Rivero | psanche@upv.es


Sandra Barrancos Gregori

Tècnica de comunicació i màrqueting del Campus de Gandia

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica