Acostar la ciència i l’activitat investigadora a la societat s’ha convertit en una de les apostes més fermes del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. En aquesta tasca divulgativa i de difusió, la formació contínua, sens dubte, juga un paper important. I és que els cursos de formació representen una eina estupenda perquè aquest coneixement que es genera a la universitat arribe de primera mà i d’una forma pràctica a qualsevol persona interessada.
Al Campus de Gandia comptarem, un any més, amb una àmplia i variada oferta formativa de cursos per a aquest estiu. Una època de l’any en la qual pots dedicar una mica més de temps a tu mateix, gaudir de les teues aficions i, a més, continuar formant-te juntament amb altres persones amb què comparteixes interessos.
La gran majoria d’aquests cursos d’estiu estan oferits per investigadors de la UPV i d’altres universitats de prestigi que porten anys centrant els seus esforços en els temes sobre els quals impartiran aquesta formació.
Entre ells, Carlos Alberto Scolari, professor de la Universitat Pompeu Fabra, impartirà el taller de Disseny de Mons Narrativa Transmèdia, amb l’objectiu d’ensenyar a ‘pensar en transmèdia i a desenvolupar una narrativa en diferents mitjans, en col·laboració amb els usuaris’. O Chuse Fernández Aldana, Premi Ondas 2012 i Premi MEDEA de la Comissió Europea 2013, que serà el professor del curs Narrativa radiofònica transmèdia.
També tenen una presència important els cursos sobre gestió turística com el que imparteix la investigadora UPV Pau Alonso-Monasterio sobre Valoració de recursos turístics. I com no, tractant-se de la politècnica, no podien faltar la formació més tècnica amb una sèrie de cursos com el dedicat a la problemàtica del soroll, que serà oferit pel director del Campus de Gandia, Jesús Alba.
Ací pots veure la llista de cursos:
- Introducció a la programació visual amb scratch i a la programació de robots: del 3 al 7 de juliol
- Taller de disseny de mons narratius transmèdia: del 3 al 7 de juliol
- Introducció a Itil®: del 10 al 13 de juliol
- Valoració de recursos turístics: del 10 a l’11 de juliol
- Eines per a la millora del govern de les destinacions turístiques: del 12 al 14 de juliol
- Narrativa radiofònica transmèdia: del 17 al 20 de juliol
- Nuevos territorios de la no ficción: del 17 al 21 de juliol
- El soroll en la vida quotidiana: efectes, normatives i solucions: del 17 al 18 de juliol
- Aplicació de Lean It: del 17 al 18 de juliol
- Coneix el sòl del teu hort urbà: del 19 al 20 de juliol
- Introducció a l’anàlisi de xarxes socials: del 20 al 21 de juliol
L’oferta formativa es completa amb quatre cursos que imparteixen professionals d’una àmplia i reconeguda trajectòria en el seu sector i relatius a àrees que han despertat un creixent interès en els últims anys.
- Com traure el màxim rendiment a la teua càmera: Del 3 al 6 de juliol
- Emprendre amb coneixement en el món del Street Food: Foodtrucks: del 10 a l’11 de juliol
- Taller de VideoMapping de vídeo: del 10 al 14 de juliol
- Iniciació al doblatge cinematogràfic i ús de la veu: del 10 al 14 de juliol
En total, 15 cursos d’una formació actualitzada, nova i de gran qualitat amb els quals acostar la universitat i compartir el coneixement que allí es genera a estudiants, professionals, investigadors i públic en general.
Luisa Camps Palanca, responsable cursos d’estiu
Campus de Gandia despatx F-201. | Tlf: 96.284.94.56 (Ext.:49456)
E-mail: macampa@upv.es. Twitter @LuisaCamps