Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.
Ciencia cercana Telegrafies Marzo

Divulgació científica en Telegrafies | MARÇ

#UPVGandiaCiència

  • Existeix una barrera digital de gènere en les carreres científiques i tecnològiques? La professora Helena Knorr, de la Universitat de Point Park (Pittsburgh) analitza aquesta situació de desigualtat i els seus motius en la conferència “Dona i enginyera“.

DIARI DE

  • A la nostra secció ‘Diari de’ coneixem una mica més a Majd Haddaji i la seua trajectòria investigadora en el camp de la Gestió Empresarial. Una trajectòria que li ha portat des de Tunísia a València, passant per França i que persegueix un objectiu: “contribuir a la creació de coneixement” generant noves polítiques econòmiques per al desenvolupament.
  • També parlem a Enric Sigalat, investigador i professor del Campus de Gandia. Enric compta amb més de 15 anys d’experiència en recerca de mercats i recerca de caràcter social, tant en el sector privat com en el món universitari.


Accions emmarcades en el projecte ‘Ciència propera’.

 < Entrada anterior 
 Entrada següent > 
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica