Amb la finalitat d’atraure talent multidisciplinari en l’àmbit de la salut, la Universitat Politècnica de València (UPV) juntament amb l’Ajuntament de Gandia està organitzant la II Edició del Campus Salut Gandia.
Es tracta d’“un hackathon universitari amb l’objectiu de motivar i inspirar l’estudiantat de qualsevol titulació i universitat, així com a totes aquelles persones interessades en el camp de la innovació en salut, benestar i emprenedoria”, Segons l’organitzador de l’hackathon José Millet, professor de la UPV.
L’esdeveniment va ser presentat en el fórum d’ocupació del Campus de Gandia per Jesús Alba (director del Campus de Gandia), José Pelegrí (secretari del Campus de Gandia), Jose Manuel Prieto (alcalde de Gandia), José Millet (organitzador de l’esdeveniment en el marc de l’EIT Health), Pilar Sánchez i Amparo Estruch (Safor Salut-Campus de Gandia).
Durant els dies 3 i 4 de maig, es combinarà l’aprenentatge, treball en equip i diversió mentre resols un repte actual en l’àmbit de la salut i el benestar, guiats pels millors especialistes en ChatGPT, animació amb IA, no-Code, creativitat, innovació i models de negoci. En què també tindràs accés a píndoles formatives que ajuden al desenvolupament del projecte.
Hi haurà música, activitats, formació pràctica, mentors i tot el que necessites perquè passes dos dies diferents. I també hi haurà molts premis i regals per a totes las persones participants.
En la preparació i execució del hackathon col·labora activament l’Hospital U. Francesc de Borja de Gandia, definint els reptes i recopilant la documentació i les dades que es facilitaran en la competició.
Participar en el Campus Salut Gandia et brinda l’oportunitat de formar part d’una xarxa de professionals i empreses compromeses amb la millora de la salut. A més, tindràs accés a píndoles formatives que t’ajudaran en el desenvolupament del teu projecte. Des de la generació d’idees fins a la formació en eines d’intel·ligència artificial i presentacions efectives, aquest esdeveniment està dissenyat per a impulsar la teua creativitat i habilitats en el camp de la salut i el benestar.
En la primera edició van haver 114 persones inscrites, majoritàriament estudiants de grau i doble grau, de màster, de doctorat i de cicle superior. 62 van superar les diferents fases del Hackathon. Per Universitats, al voltant d’un 60% pertanyien a la UPV (amb representació dels 3 campus: Vera, Gandia i Alcoi) i més d’un 21% de la Universitat Carles III de Madrid.
Uneix-te a aquesta aventura! Inscripcions
Més informació sobre aquest esdeveniment en: https://campussaludgandia.com
Organitza:
Patrocina: