Un blog de Universitat Politècnica de Valéncia, Campus de Gandia.

Qui som

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València és una institució acadèmica jove, de gran dinamisme i en permanent adaptació al seu entorn socioeconòmic. El seu objectiu és formar professionals amb capacitat per a integrar-se en la societat i el seu mercat laboral i generar coneixement que contribuïsca al desenvolupament tecnològic i al progrés d’una societat moderna i avançada.

Una de les apostes més fermes és potenciar l’interés i facilitar l’acostament de la societat a la ciència i la investigació a través de la difusió de l’activitat en R+D i el foment de la transferència de coneixement des dels diferents grups d’investigació del Campus.

Sota aquesta premissa s’emmarca la creació del blog UPV Gandia Ciència, projecte en el qual volem acostar a la societat la ciència i la investigació que es duu a terme en el nostre Campus. En aquest canal compartim notícies d’interés tecnològic i científic, congressos, esdeveniments i activitats de divulgació científica.

Volem ser un espai per a connectar amb les persones que us apassiona el món de la ciència i que vulgueu informar-vos sobre la investigació i la innovació.

Ens acompanyeu? #UPVGandiaCiència

Descarregar PDF:
Castellano Valencià English

Patrocinat per:

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
RSS
Flickr
SlideShare

Dones i ciència

Setmana de la Ciència

ciencialab

cienciapropera1

BANNER CIENCIA CERCANA_VLC

Diari d’un científic a Nova York

Producció científica