Campus de Gandia Ciencia

La importància de la ciència en la societat

UPV GANDIA CIENCIA

Què és la difusió i la divulgació científica? Per què les universitats tenen la responsabilitat de compartir amb la societat els seus coneixements? L’objectiu de la divulgació científica és fer accessible la ciència al públic en general i es basa tant en la responsabilitat dels científics de retre comptes a la societat del seu treball com en la necessitat d’aconseguir que la societat tinga accés al coneixement científic.

Per aquesta raó, el Campus de Gandia realitza any rere any distintes accions destinades a la difusió i la divulgació científica en àmbits molt diversos. Entre els esdeveniments, congressos i jornades organitzades podem destacar:

D’altra banda, es realitzen distintes accions, tant en línia com d’altres, per a difondre el I+D+i  que es realitza al Campus:

El Campus de Gandia compta en l’actualitat amb més de 3.000 seguidors en Facebook i més de 2.000 en Twitter. A més en el seu canal de Flickr hi ha més de 300 fotografies relacionades amb la divulgació de la ciència i la investigació. En Youtube, el Campus comparteix la seua activitat investigadora i apropa la ciència a través dels 70 vídeos destinats en exclusiva a aquest fi.

Exit mobile version